Paneerattua broileria
Rouskuvien broileripalojen salaisuus on panerointi panco jahoissa.
Ainekset
- 700 g broilerin reisipaistia
- suolaa
- pippuria
- panco leivänmuruja
- 4 rkl voita ja öljyä paistamiseen
Kuivaa broilerinliha paperilla ja leikkaa sopiviksi paloiksi.
Mausta suolalla ja pippurilla.
Laita panco pieneen kulhoon ja käännä lihapalat muruissa, painele lihaa tarkoituksella murusia vasten.
Laita yhtä paljon voita ja öljyä paistinpannulle ja kuumenna kunnes seos ei enää rätise.
Ruskista broilerinpalat paistinpannulla nopeasti ja nosta uunipellille.
Lämmitä uunissa 200 asteessa ennen tarjoilua noin 5 minuuttia.
Tarjoile uunissa paahdettujen perunoiden sekä remulade kastikkeen tai erilaisten yrttikastikkeiden kera.