Mustikkapiirakka

03.05.2022

Se aito ja oikea mustikkapiirakka...

Ainekset

  • 2 rkl perunajauhoja
  • 4 rkl sokeria
  • ½ l mustikoita (tai 600 g pakastemustikoita)
  • 4 dl vehnäjauhoja
  • 4 rkl sokeria
  • 200 g voita



Vatkaa voi ja sokeri keskenään pehmeäksi tahnaksi. 

Lisää vehnäjauhoja vähän kerrallaan, kunnes taikina on pehmeä, ei kuitenkaan tahmea. Paina taikina voideltuun piirakkavuokaan.

Sekoita sokeri ja perunajauhot keskenään. 

Lisää mustikat taikinan päälle ja sirottele sokeriaseos marjojen päälle. 

Paista uunissa 200°C noin 20-30 min

Tarjoile vaniljajäätelön tai kermavaahdon kanssa.

Käytämme evästeitä varmistamaan verkkosivustomme asianmukaisen toiminnan ja turvallisuuden. Evästeiden avulla kehitämme asiakaskokemusta ja palvelujamme.

Ole hyvä ja valitse alta, kuinka voimme käyttää evästeitä ja tarjota sinulle parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.

Edistyneet asetukset

Voit muokata evästeasetuksiasi täällä. Ota käyttöön tai poista käytöstä seuraavat kategoriat ja tallenna valintasi.

Olennaiset evästeet ovat välttämättömiä verkkosivustomme turvalliselle ja asianmukaiselle toiminnalle ja rekisteröintiprosessille.
Toiminnalliset evästeet muistavat mieltymyksesi verkkosivustollamme ja mahdollistavat sen mukauttamisen.
Suorituskykyevästeet valvovat verkkosivustomme suorituskykyä.
Markkinointievästeiden avulla voimme mitata ja analysoida verkkosivustomme suorituskykyä.