Paprikakastike

11.05.2022

Lempeästi tulinen paprikakastike esimerkiksi grilliruokien kaveriksi.

Ainekset

  • 6 paprikaa
  • 80 g mantelilastuja, paahdettuna
  • 1 dl öljyä
  • 1 tl hunajaa
  • 2-3 rkl sherryä
  • suolaa, pippuria, kuivattua chiliä

Grillaa paprikat 280 °C, kunnes kuoren pinta on musta. 

Anna jäähtyä muovipussissa 15 minuuttia. 

Kuori varovasti pois paprikoiden mustaksi palanut pinta.

Hienonna paprikat sauvasekoittimella. 

Lisää öljy, chili ja manteli ja jatka sekoittamista. 

Mausta hunajalla, sherryllä, suolalla ja pippurilla. 

Kastike voidaan tarjoilla kylmänä tai lämpimänä ja sen voi hyvin valmistaa pari päivää etukäteen.

Käytämme evästeitä varmistamaan verkkosivustomme asianmukaisen toiminnan ja turvallisuuden. Evästeiden avulla kehitämme asiakaskokemusta ja palvelujamme.

Ole hyvä ja valitse alta, kuinka voimme käyttää evästeitä ja tarjota sinulle parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.

Edistyneet asetukset

Voit muokata evästeasetuksiasi täällä. Ota käyttöön tai poista käytöstä seuraavat kategoriat ja tallenna valintasi.

Olennaiset evästeet ovat välttämättömiä verkkosivustomme turvalliselle ja asianmukaiselle toiminnalle ja rekisteröintiprosessille.
Toiminnalliset evästeet muistavat mieltymyksesi verkkosivustollamme ja mahdollistavat sen mukauttamisen.
Suorituskykyevästeet valvovat verkkosivustomme suorituskykyä.
Markkinointievästeiden avulla voimme mitata ja analysoida verkkosivustomme suorituskykyä.